Handdoek meenemen Ontspanningsmassage

Bij een ontspanningsmassage worden de rug, benen, armen en hals gemasseerd. De ontspanningsmassage wordt uitgevoerd op de massagetafel. Er wordt gewerkt met (weinig) olie om de spieren beter los te kunnen maken. Deze massage zorgt voor rust en ontspanning. Het is een massage die gebruik maakt van alle soorten technieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren.

Een ontspanningsmassage is geen diepe weefselmassage en is er niet voor het bewerken van de diepere spieren van het lichaam maar is alleen bedoeld voor het masseren van de buitenste lagen van het lichaamsweefsel. Deze massagetechniek is dus niet bedoeld voor het bereiken van therapeutische effecten of voor behandeling van chronische pijn of ongemak.

 

 

 

Geschikt voor:

Iedereen die behoefte heeft aan ontspanning. Een ontspanningsmassage werkt klachten verminderend en zorgt voor het lokaal wegwerken van spierknopen. Wil je gemasseerd worden om je beter te ontspannen, maak dan een afspraak! U wordt gemasseerd door Laurens Scheer osteopaat in opleiding.

Meenemen:

U wordt verzocht een badlaken mee te nemen.

Duur:

De massage duurt 30 of 45 minuten.